Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop volgende ronde Europa League

De groepsfase is amper achter de rug en meestal zijn we dan gelijk druk met een loting, maar die is pas maandag. Toch loont het om als Ajacied alvast vooruit te kijken naar het thuisduel in de zestiende finale van de Europa League. De kaartverkoop start dinsdag.

09 december 2016 - 13:44
UsershyraDesktopajax_dataimages6e8c120e535ba286e4cc521097710d59_normal
Wij verwachten ook na de winterstop een volle Arena. © Pro Shots

De loting is dus maandag de 12e, rond de klok van 13.00 uur, en zodra de Uefa balletjes heeft getrokken, gaan Ajax en de aanstaande tegenstander afspraken maken. Ajax speelt als het goed is eerst uit, maar dit is pas definitief na het uitvoeren van de loting.

Alle definitieve informatie wordt door Ajax maandag in de avond gedeeld, waarna dinsdag om 13 december om 10.00 uur de verkoop van start gaat. Seizoenkaarthouders zijn uiteraard als eerste aan de beurt en krijgen twee dagen de tijd om een stoeltje te reserveren.

Leden van de Supportersvereniging Ajax mogen donderdag 15 december kaartjes kopen. Ook leden van SV Ajax wordt twee dagen de tijd gegund om een stoel in de Amsterdam Arena uit te kiezen. Daarna mogen ‘gewone’ clubcardhouders kaartjes kopen.

Het is nu nog niet bekend of je zonder clubcard ook kaartjes kunt kopen. Zoals gezegd: sommige zaken op het vlak van de verkoop zijn nu nog moeilijk inschatten, maar alles wordt uiterlijk maandagavond vanzelf duidelijk.

Wil je juist altijd en met voorrang kaarten kunnen kopen? Sluit je dan aan bij SV Ajax! We hebben op dit moment een speciale actie lopen: het halfjaarlidmaatschap. Klik hier voor meer informatie. Als je je voor dinsdag 09.00 uur aanmeldt, ben je op tijd!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >