Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ga met ruim 50 procent korting naar Ajax - PSV! [UITVERKOCHT!]

Ajax sluit 2016 af met een echte topper. PSV komt vlak voor Kerst op bezoek in de Amsterdam Arena. En we hebben kaartjes in de aanbieding met ruim 50 procent korting! Update: de Laatste Kaarten Actie voor Ajax - PSV is uitverkocht!

09 december 2016 - 13:19
UsershyraDesktopajax_dataimagesfb4bdb8d2d43324a42ced46e41db8980_normal
Vorig jaar kon Ajax tegen PSV één keer juichen, maar dat was niet genoeg. © Ajax Images

Zoals bij iedere competitiewedstrijd hebben we kaartjes gereserveerd speciaal voor leden van Ajax Jonge Schare. Via de Laatste Kaarten Actie betaal je 25 euro per toegangsbewijs! Dat is 30 euro minder dan normaal.

De wedstrijd tegen PSV wordt zondag 18 december gespeeld en de aftrap is om 16.45 uur. Zin om in de Arena naar Ajax te kijken? Maak dan gebruik van onze aanbieding en verzilver de ruim 50 procent korting!

In welk vak je dan zit? In vak 407 of 409. We hebben 30 kaarten in de aanbieding. De verkoop gaat via onze webshop. Als je daar nog niet eerder iets hebt gekocht, moet je je eerst even registreren. Dat kan via deze link.

Omdat de kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Amsterdam Arena.

De Laatste Kaarten Actie voor Ajax - PSV is uitverkocht!

We herhalen het nog een keer voor de zekerheid: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >