Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Extra uitleg: Ajax probeert Vak 410'ers snel te verplaatsen

We hebben nog wat navraag gedaan bij Ajax naar aanleiding van het bericht over de verplaatsing van voormalige 410'ers naar de nieuwe staantribune op de eerste ring Zuid.

22 december 2016 - 15:39
UsershyraDesktopajax_dataimages8c8f4f937a2b79256796c3448e876d86_normal
Langzaam maar zeker wordt staan op Zuid voor meer Ajacieden mogelijk. © De Brouwer

Het is altijd de intentie van Ajax geweest om supporters in de komende zomerstop te verplaatsen naar Zuid eerste ring. Dat de verbouwing al eerder in de winterstop wordt afgerond, zoals de club meldde op Ajax.nl, is in dit geval een meevaller. Dat heeft niets te maken met de beoogde planning van het verplaatsen van supporters.

Het verhuizen van fans die willen staan op Zuid doet de club gefaseerd. Mensen die nu nog niet kunnen verhuizen, krijgen later alsnog de mogelijkheid van de club. Het streven is zoveel mogelijk fans met die wens uiteindelijk te honoreren.

Om die ideale situatie voor elkaar te krijgen, is het best nog een legpuzzel met supporters en groepjes die door het hele stadion andere gewenste plekken willen krijgen. Ajax wil zoveel mogelijk groepjes die samen willen blijven, bij elkaar houden. Het feit dat Ajax nu al begint met een behoorlijk aantal fans na de winterstop op de juiste tribune te plaatsen, is dus gewoon goed nieuws.

Wij hopen dat er zo snel als mogelijk een vol en sfeervolle tribune op Zuid eerste ring komt, omdat dan bijna iedereen z'n plek heeft en Ajax dan vocaal het beste wordt ondersteund.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >