Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax beloont De Ligt met contractverlenging

Het is goed gebruik bij Ajax dat jeugdspelers die lekker presteren snel een verbeterd contract krijgen. Daarom is het niet verrassend dat Matthijs de Ligt een krabbel heeft gezet onder een nieuw contract.

01 december 2016 - 15:55
UsershyraDesktopajax_dataimagesed754a4c2ab2a9f52a6086aa82f69396_normal
De Ligt doet het goed en krijgt dus een nieuw contract. © Ajax Images

De nieuwe verbintenis loopt tot halverwege 2019, een jaar langer dan zijn vorige contract. De Ligt is als vanzelfsprekend blij met zijn nieuwe contract. “Dat ik na ongeveer een jaar mijn contract mag verlengen is geweldig,” vertelt hij op het digitale thuis van Ajax.

De contractverlenging past goed in het mooie jaar dat De Ligt heeft. Hij debuteerde in Jong Ajax, Ajax 1 en maakte zijn eerste doelpunt. Hoe mooi het allemaal ook is, De Ligt waakt voor een terugval. “Het is tot nu een heel mooi jaar geweest. Het gaat erg snel. Het is nu hosanna, maar je moet uitkijken dat je niet naar beneden keldert. We zijn er hard mee bezig om dat te voorkomen.”

Overigens is de kans groot dat de nu 17-jarige De Ligt rond zijn verjaardag, in augustus, wéér een nieuw contract tekent. Voor je 18e mag je contract niet langer dan drie jaar lopen. Vandaar dat hij nu ‘maar’ tot 2019 heeft getekend. Geen paniek!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >