Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Vlagstrakhouders, ballenjongens gezocht voor Ajax - Pana!

Ajax is zeker van overwintering. Maar het is nog niet zeker van de eerste plek in groep G van de Europa League. Bij winst op Panathinaikos is dit wel een zekerheidje. De Grieken komen over anderhalve week naar Amsterdam en jij kunt de wedstrijd van dichtbij beleven!

11 november 2016 - 10:57
UsershyraDesktopajax_dataimages24d077a899a0624ba4bba50e059b6b02_normal
Het is tof om hier te zijn, zullen alle eerdere winnaars beamen! © De Brouwer

We zijn op zoek naar leden van Ajax Jonge Schare die het tof vinden om de grote vlag van de Europa League strak te houden! En om het helemaal af te maken, zoeken we ook ballenjongens of -meisjes!

We mogen twee ballenjongens of -meisjes blij maken en maar liefst achttien vlagstrakhouders! Dit alles ook nog eens tijdens een Europees avondje en dat zijn geregeld de leukste avondjes van het seizoen!

Alle winnaars ontvangen bovendien twee kaartjes voor Ajax - Panathinaikos! De wedstrijd wordt donderdag 24 november gespeeld. Let op, de aftrap is vroeg! We beginnen al om 19.00 uur, dus zorg dat je bijtijds bij de Arena kunt zijn.

Om kans te maken, moet je lid zijn van Ajax Jonge Schare en een goed antwoord geven op de onderstaande prijsvraag! Meedoen kan tot zondag 23.59 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars!

Prijsvraag: welke speler van Ajax maakte in Athene het winnende doelpunt tegen Panathinaikos?

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >