Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

5 dingen van de Ajax Sint die wij tof vinden!

Ja, het is weer de tijd van het jaar! Schoenen zetten, liedjes zingen en het gedichten maken uitbesteden aan je creatieve zusje. Voor Ajaxsupporters zijn er dit jaar best wat toffe fanartikelen te koop. Wij kozen er vijf, waarvan eentje die je alvast voor Kerstmis in huis kunt hebben.

14 november 2016 - 14:25
UsershyraDesktopajax_dataimages1f36db4d3c63f7f8f539b65c5788d2aa_normal
Van een Kerstmuts voor Sinterklaas heb je twee keer plezier! © Fanshop Ajax

101 dingen die je weten moet over Ajax
Een boek? Ja. De schrijver Menno Pot is voor ons een vriend van de show. Hij tikt verhalen voor Ajax Life. Genoeg om verdacht te zijn op onze verlanglijst, maar we gunnen iedere jonge Ajacied dit fijne boekwerk. Eigenlijk is dit verplichte kost voor ouders die hun kind met Ajax willen laten kennismaken. Daar hoort het eerste stadionbezoek bij, naar Ajax kijken op tv en nu ook dit boek.
Prijs: 19,95 euro

Ajaxborstbeeld
We hebben ons een rotje gezocht naar mooie Ajaxspullen met het klassieke logo. Niet gelukt, maar we blijven proberen. Nu hebben we iets gevonden dat met 28 centimeter niet meteen in de schoen past. Toch gaat dit het heel goed doen op een centraal plekje op de schouw. Een borstbeeld van de mythologische held Ajax. Fraai! En oh ja, precies zo’n beeldje krijgen Ajaxspelers ook bij hun afscheid.
Prijs: 34,95 euro

Ajaxbal seizoen 2016/2017
We hebben een Sinterklaascadeautje met een puur therapeutische werking. Dit artikel kan honderden euro’s schelen aan gesprekken met een psycholoog, gedoe met Gestalt-therapie en medicatie. Een bal in de uitkleuren van dit seizoen. Mocht je ooit nog terugdenken aan De Graafschap-uit, dan is dit veruit het beste medicijn. Flink tegenaan trappen. Gooi het er maar uit.  
Prijs: 19,95 euro

Hooded sweatvest bordeaux senior
De naam alleen al maakt het exclusief. Als je dan ook nog weet dat niemand minder dan Nemanja Gudelj vrolijk als model fungeert voor dit fraaie vest, dan weet je; het is allemaal echt bijzonder. Dit ga je nooit meer zien. Oké, Amin Younes die guitig het ‘gratis shirtzakje met pepernoten bij besteding vanaf 40 euro’ aanbeveelt is ook historisch te noemen. Redenen te over om even een kijkje te nemen in de digitale fanshop.
Prijs: 55,95 euro

Ajaxkerstmuts
Mooie muts met tekst Merry Christmas, zegt de begeleidende tekst. En, one size fits most. Maar die muts staat niemand beter dan Mitchell Dijks. Hij draagt op de foto een complete set, in een onvervalste ekte-ekte kersttrui. Schitterend plaatje. Geweldig artikel. Voor ons echt de topper uit de collectie. Voor de kopers met een vooruitziende blik en grote prijsbewustheid.
Prijs: 9,95 euro

Je kunt natuurlijk ook zelf je favoriete fanartikel van Sint kiezen in de Ajax Fanshop. Weet dat leden van de Supportersvereniging Ajax sowieso 10 procent korting krijgen!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >