Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: Ajax - Celta de Vigo op RTL 7 en gratis stream

Het is tijd voor een spoorboekje en een stukje service. We willen allemaal kijken of Ajax erin slaagt de groepsfase van de Europa League te overleven. Er moet worden gewonnen van Celta de Vigo en checken of dit lukt kan op RTL 7, maar ook via streams.

03 november 2016 - 14:52
UsershyraDesktopajax_dataimages4abe5025c2d02d7153006721b8ee9c1d_normal
Onder meer deze man zorgt voor beelden vanuit de Arena. © Pro Shots

Het is alweer de vierde speelronde van de groepsfase van de Europa League en dus is het recept misschien bekend, maar de aftraptijd wijkt wel weer eens af. Dit keer begint Ajax pas om 21.05 uur en dus wordt het een latertje.

Zoals gezegd, je kunt Ajax - Celta volgen via RTL 7 en ook stelt de tv-zender een gratis stream beschikbaar via zijn digitale thuis. Klik vanavond hier voor een stream van de wedstrijd. Deze stream is binnen Nederland gewoon legaal, dus je hoeft geen reclames weg te klikken en ook niet bang te zijn voor Russisch commentaar.

Reken overigens niet op een uitgebreide voorbeschouwing, aangezien Ajax de tweede wedstrijd van de avond is. Kort voor de aftrap wordt vanuit Odessa – waar Feyenoord het opneemt tegen Zorya Luhansk – overgeschakeld naar de Amsterdam Arena. Helaas, maar het is niet anders.

Als je ouderwets via de radio wilt luisteren naar de ontwikkelingen in de Arena, kunnen we Radio 1 aanraden. En dan zijn we er zelf ook nog. We twitteren als @ajaxlife, delen foto’s via Instagram en Snapchat – we heten svajax – en Facebooken ook nog wat af. Fijne wedstrijd!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >