Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Babangida flitst weer in Pro Evolution Soccer

Tijjani Babangida, altijd goed, altijd lachen. De vrolijkste Ajacied ooit is door Vice Sports geïnterviewd. De rechtsbuiten van weleer probeerde tevergeefs een huwelijk te redden met een briefje naar PES.

16 november 2016 - 10:33

Hoe zit dat dan? Babangida vertelt: “Er was een man die met zijn vriendin zou trouwen. Hij vertelde zijn vriendin dat ik de beste speler was in PES, die het hardst kon rennen met de bal. Zijn vriendin zei hem dat dat niet waar was en Babangida niet bestond, omdat ik niet in het huidige spel zat. Door deze ruzie is die jongen uiteindelijk niet met zijn vriendin getrouwd. Ze gingen uit elkaar en hij schreef een lange brief aan PES om mij terug te stoppen in het spel. Toen hebben ze me tijdelijk teruggeplaatst.”

‘Baba’ holt dus weer virtueel in Pro Evolution Soccer en is ook op andere vlakken actief, lezen we bij Vice Sports. Hij scout talenten voor z’n bedrijfje Babs Integrated en probeert Nigeriaanse noten te exporteren naar Amsterdam, voor pindakaas.

Zijn liefdesleven is toe aan een nieuwe impuls, na een scheiding. Er loopt een Babangida jr. rond in Amsterdam uit z’n vorige huwelijk. “Er zijn mooie vrouwen, over de hele wereld. Echt waar. Ik hou van vrouwen die veel lachen, met passie kunnen praten en van het leven houden. En ze moet trouw zijn aan mij.”

Babangida is uniek, bevestigt hij desgevraagd zelf: “Er is maar één speler die rent als de wind, die in een fractie van een seconde kon bewegen. Vroem! Er is maar een Babangida, only one!”

Voor de liefhebbers nog een keer Baba bij De Bank:

 

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >