Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - NEC!

Een vrij weekeinde is soms best fijn. Maar een weekeinde zonder Ajax? Daar kunnen we nooit aan wennen, zeker niet ergens middenin de herfst. We tellen de dagen af en gelukkig volgt direct een thuisduel met NEC, waarvoor jij kaarten kunt winnen!

15 november 2016 - 10:42
UsershyraDesktopajax_dataimagescce93bb39bf49e4cb71743e3331d7e2b_normal
Bij Barcelona kreeg Cillessen nog niet de kans om een pingel te keren. © Pro Shots

Een van de redenen waarom we er veel zin in hebben, is dat Ajax weer steeds leuker wordt om naar te kijken. De potjes tegen Celta de Vigo en AZ, ook al werd die niet winnend afgesloten, staan hoog op de lijst met leuke, recente wedstrijden.

We hopen dat NEC-thuis hoog op deze lijst binnenkomt, al is het natuurlijk ook van belang om drie punten te pakken. Er begint een titelrace te ontstaan en daarin verwachten we van Ajax een prominente rol.

Heb jij zin om zondag omstreeks 14.30 uur in de Amsterdam Arena te zijn? Geef dan antwoord op de onderstaande prijsvraag. We hebben negen setjes kaarten te verloten onder de goede inzenders.

De prijsvraag loopt tot donderdag 09.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars!

Prijsvraag: hoeveel penalty’s stopte Cillessen in totaal namens Ajax en NEC?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >