Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Pak uitduel met Twente slim aan en stap in SV Ajax-bus!

Het is best een eind rijden om FC Twente - Ajax bij te wonen. Alle beetjes om tijd te besparen helpen en wij hebben een goede suggestie: stap in een van onze SV Ajax-bussen. Dan hoef je niet langs de Amsterdam Arena en ben je veel eerder thuis.

26 november 2016 - 08:45
UsershyraDesktopajax_dataimagesb5dd92aa28d94aa845d192c3d04e53e1_normal
Twente-uit is altijd een van de leukere potjes. © De Brouwer

De wedstrijd wordt gewoon in het donker gespeeld, maar we gaan zondag 11 december een keertje ’s middags (aftrap 16.45 uur) op bezoek in de Veste. Wil je nog iets aan je avond hebben, of ’s ochtends langer blijven liggen, dan biedt een SV Ajax-bus uitkomst!

Bij iedere uitwedstrijd zet de Supportersvereniging Ajax bussen in, die vertrekken vanaf locaties verspreid door het land. Er rijdt een bus vanaf de Amsterdamse Middenweg (10) en ook Almere (10), Den Bosch (8) en Leiden (29) zijn opstapplaatsen.

De getallen tussen haakjes geven aan hoeveel vrije plekken er nog zijn. Je kunt aan die getallen dus wel aflezen hoeveel haast je moet maken met inschrijven. Onze tip: doe het zo snel mogelijk, anders grijp je mis en dat zou zonde zijn!

Omdat er sprake is van een verplichte buscombi, hoef je niet te betalen voor het busvervoer. Dat scheelt weer! De eerste horde is wel het kopen van een kaartje. Nationale uitkaarthouders zijn om 10.00 uur aan de beurt en wensen we veel succes, met de loterij! Let er bij het kopen van je kaart op dat je kiest voor AMS, anders krijg je geen toegang tot een van de bussen!

De inschrijving voor onze busreizen opent net zo goed om 10.00 uur. Dus koop je kaartje en schrijf je gelijk in! Gebruik deze link om een stoel te reserveren!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >