Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oproep van F-side: 'Neem je sjaaltje mee!'

Het wordt de hoogste tijd voor een ouderwets Europacup-avondje in de Amsterdam Arena. Zoiets lukt gewoon beter als Ajax pas om 21.05 uur hoeft af te trappen. Om voor een topsfeer te zorgen, heeft de F-side een oproep gedaan: neem je sjaaltje mee!

03 november 2016 - 11:00
UsershyraDesktopajax_dataimagesab88d023f7dedaa0772e87303bdae3bc_normal
Het wordt tijd voor een topavondje op de F-side! © De Brouwer

De sfeer is dit seizoen rondom Europese thuiswedstrijden van Ajax sowieso opperbest en het is de bedoeling om donderdag een volgende stap te zetten. Op de beste sfeerfoto's zie je volop sjaaltjes, vandaar de oproep. Neem dus een sjaaltje mee!

En als je dit leest, deel het bericht dan even met je vrienden. Dan heb jij er alles aan gedaan. Als je links of rechts naast de F-side zit, of op de tweede ring, is het ook geen gek idee om een sjaaltje mee te nemen, daar worden de plaatjes alleen maar mooier van. Een vlag mag trouwens ook!

Daarnaast is het de bedoeling om flink wat kabaal te maken. Zoveel kabaal dat ELKE speler je hoort, voegt de F-side toe. Hiermee doelt de fanatieke aanhang op Kenny Tete, die vanaf de bank lang niet altijd in de gaten heeft wat er op de tribunes gebeurt.

Kortom, zegt het voort! En schreeuw Ajax alvast naar de volgende ronde!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >