Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ga voor 15 euro naar Ajax - NEC!

Wat is het fijn als de interlands straks weer achter de rug zijn. Dan kunnen we ons tenminste weer druk maken om Ajax! Het wordt weer steeds leuker in de Amsterdam Arena en we hopen dat er tegen NEC opnieuw wat te juichen valt. En we hebben een aanbieding!

11 november 2016 - 09:47
UsershyraDesktopajax_dataimages97c87666369cb141a1b743a3e1e5e6dd_normal
Schöne speelt met Ajax tegen NEC en niet meer andersom. © Pro Shots

Zoals bij iedere competitiewedstrijd van Ajax, hebben we kaartjes gereserveerd speciaal voor leden van Ajax Jonge Schare. Voor slechts 15 euro per stuk! Dit omdat we zoveel mogelijk Ajacieden de kans willen geven om een wedstrijd bij te wonen.

De wedstrijd tegen NEC wordt zondag 20 november gespeeld en de aftrap is om 14.30 uur. Zin om in de Arena naar Ajax te kijken? Maak dan gebruik van onze aanbieding en verzilver 50 procent korting!

In welk vak je dan zit? In vak 407 of 409. We hebben 30 kaarten in de aanbieding. De verkoop gaat via onze webshop. Als je daar nog niet eerder iets hebt gekocht, moet je je eerst even registreren. Dat kan via deze link.

Omdat de kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Amsterdam Arena.

Koop hier je kaarten voor Ajax - NEC!

We herhalen het nog een keer voor de zekerheid: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >