Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Klaassen doet mee met F-side en lacht Guidetti uit

Zuchten, hoofdschudden en glimlachen. We zagen het stuk voor stuk langskomen bij Davy Klaassen kort na afloop van Ajax - Celta de Vigo. De aanvoerder van Ajax stond de vreemde capriolen van John Guidetti nog even te verwerken.

04 november 2016 - 11:07
UsershyraDesktopajax_dataimages1e89d3b89f635350f6681d7b195af620_normal
Ook Klaassen kan wel lachen om die maffe Guidetti. © De Brouwer

Terwijl Klaassen zijn zegje deed tegenover diverse media, onder wie Ajax Life, liep Guidetti achter hem langs. Zonder drie opgestoken vingers, zonder een tikje te geven. Zonder de Ajacied te feliciteren. Het leverde wat ongemakkelijke blikken op.

“Tsja, wat moet je ervan vinden? Als je zo reageert nadat je de 3-1 hebt gemaakt, dan kan ik het niet begrijpen, haha. Maar ja, het zit waarschijnlijk diep bij hem. Wij dachten: wat doet die gozer? Maar ja, zo is hij gewoon,” aldus Klaassen.

Klaassen moest wel lachen toen hem werd verteld dat Guidetti het tijdens de rust al met de F-side aan de stok kreeg, waarna hij drie vingers opstak. De drie vingers staan voor een hattrick in De Kuip tegen Ajax. Op een dag dat Feyenoord met 4-2 won.

“Het zegt toch genoeg dat hij nog steeds op die hattrick teert? Dat was waarschijnlijk het hoogtepunt uit zijn carriere, al is hij waarschijnlijk vergeten wie er een paar maanden later kampioen werd,” beaamde de nummer tien.

“Ach, wat kan mij het schelen,” vervolgde Klaassen, die best respect kon opbrengen voor het vuurtje dat Guidetti ook binnen de lijnen aanwakkerde. “Hij maakt wel een mooie goal, zeker weten. En daarna deden we het even niet goed, maar ik ben hartstikke blij met de winst.”

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >