Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Invalbeurt van twee minuten wel motivatie voor Gudelj

De kans is groot dat Nemanja Gudelj zijn laatste wedstrijd voor Ajax heeft gespeeld. Hij kan zich niet meer motiveren, nu hij met een reserverol genoegen moet nemen. Des te opmerkelijker is het dat Gudelj namens Servië slechts twee minuten in actie kwam.

13 november 2016 - 08:00
UsershyraDesktopajax_dataimagescbf32acf9d8de9de8b05b145eb112a36_normal
Het hele zaakje rondom Gudelj stinkt... © Pro Shots

De Servische nationale ploeg ging, in het kader van de WK-kwalificatie, op bezoek in Wales en speelde met 1-1 gelijk. Gudelj nam lang de rol van toeschouwer op zich, maar mocht in de slotfase het veld betreden.

Alles bij elkaar duurde het optreden van Gudelj een minuut of twee. Niet meer, niet minder. Grote vraag is nu of Gudelj in een gesprek met de bondscoach aan geeft dat hij het niet meer ziet zitten. Zo ging het met Peter Bosz in ieder geval wel en er waren al eens problemen met de Servische keuzeheer.

Servië staat ondanks de remise in Cardiff twee in groep D. Deze positie geeft aan het einde van het liedje recht op een plekje in de play-offs. Ierland is na vier wedstrijden voorlopig koploper, met een voorsprong van twee punten op de Serviërs.

De volgende wedstrijden in groep D staan pas in 2017 op het programma. Het zou zomaar kunnen dat Gudelj tegen die tijd niet meer bij Ajax onder contract staat. 

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >