Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie omwisselen sc Heerenveen-uit

We gaan zondag naar Heerenveen! En we komen met 1250 Ajacieden, die zich opmaken voor een bezoekje aan de plaatselijke sc. Om dit bezoek tot een succes te maken, hebben we wat praktische informatie. Lees het even door, zodat je niet voor verrassingen staat.

26 november 2016 - 09:15
UsershyraDesktopajax_dataimages434cd4d4f9c1e336d3c95176761c9b6c_normal
Heerenveen-uit belooft voor Ajax een serieuze test te worden? © De Brouwer

Allereerst is het goed om te weten dat de aftrap van Heerenveen - Ajax ouderwets om 14.30 uur is vastgesteld. Het is ook goed om te weten dat je kunt omwisselen op P8, die speciaal voor Ajaxsupporters wordt vrijgehouden.

Minder goed nieuws is dat het vanaf P8 een pokke-eind lopen is naar het Abe Lenstra Stadion. Het is niet zomaar dat het omwisselen al om 13.45 uur is afgelopen. Het eerste kaartje wordt om 13.00 uur gescand, als de apparatuur werkt.

Als je een kaartje hebt voor Heerenveen-uit, kreeg je eerder deze week een mailtje van Ajax. In deze mail staat het adres waar je kunt parkeren, plus routebeschrijving. Een parkeerkaart is ook bijgevoegd. Deze moet je voor je raam leggen, zodat je mag doorrijden. Een andere voorwaarde is dat je met minstens drie man een auto moet delen.

Vergeet ook je uitkaart niet! Het kan zijn dat je je uitkaart op je Ajax Life Club Card nog niet in bezit hebt. Dat is op zich geen probleem, de stewards zijn ervan op de hoogte. Neem een legitimatiebewijs mee en zorg dat je zaken als je orderbevestiging bij de hand hebt.

Ajacieden die kozen voor alternatief vervoer per SV Ajax-bus hebben van ons een mailtje met de opstaptijd ontvangen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >