Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Info alternatieve busreizen naar Standard Luik-uit [UITVERKOCHT]

De verplichte buscombi naar Standard Luik komt waarschijnlijk niet als een grote verrassing. Maar we kunnen ons zo voorstellen dat je er totaal niet op zit te wachten via de Amsterdam Arena te reizen. Hopelijk kunnen wij dan een oplossing bieden: een SV Ajax-bus!

12 november 2016 - 09:00
UsershyraDesktopajax_dataimages7874a1459cbf6518ff06d422cd7e38db_normal
Wij hopen dat onze bussen bijdragen aan een vol uitvak. © De Brouwer

Ajax treedt donderdag 8 december om 21.05 uur aan tegen Standard Luik. Misschien gaat de wedstrijd tegen die tijd voor Ajax al nergens meer om, maar een Europees potje wil je niet zomaar mislopen.

De kaartverkoop is inmiddels gestart en in principe geldt de verplichte buscombi vanaf de Arena. Gelukkig heeft Ajax de Supportersvereniging Ajax de mogelijkheid geboden om SV Ajax-bussen te laten rijden.

Een alternatieve opstapplek scheelt jou hopelijk veel reistijd en voor ons is het een kleine moeite. Er rijden bussen vanaf de Amsterdamse Middenweg, al schuiven we die eventueel door naar de Arena om elders een extra bus in te zetten.

Ook rijden er bussen vanuit Almere (reken erop dat deze al vol zit, daarom staat-ie niet online), Bergen op Zoom, Den Bosch, Leiden, Roermond en Zwolle. Er zijn wel enkele voorwaarden verbonden aan het daadwerkelijk rijden van deze bussen.

Je kunt enkel met de bus meerijden als je woont in de regio van jouw gewenste vertrekplaats. Hiermee bedoelen we: stap niet vanuit Den Helder in de auto om vervolgens in Roermond op te stappen. Dat lijkt ons logisch.

Verder gaat een bus pas definitief rijden als deze volledig is gevuld. Dit heeft te maken met de faciliteiten bij het stadion van Standard Luik. De ruimte is bijvoorbeeld beperkt, dus wordt uitgegaan van minstens 45 Ajacieden per bus.

Omdat sprake is van een Europese uitwedstrijd, moet iedereen zelf een kaartje kopen. Je kunt geen kaart overnemen van iemand anders. Hierop geldt geen enkele uitzondering! Verder is het busreglement van de Supportersvereniging Ajax van kracht, zoals dit altijd het geval is. Aan het meerijden met een SV Ajax-bus zijn geen extra kosten verbonden. Dit omdat er sprake is van een verplichte buscombi, dan vragen wij niet nog eens extra geld.

Klik hier om een stoel te reserveren in een van onze SV Ajax-bussen.

De verkoop gaat via onze webshop, dus het kan zijn dat je je eerst even moet registreren. Je ontvangt direct een bevestiging in je mailbox en in de week voor de wedstrijd volgt een infomail met exacte vertrektijden. Je kunt er voor nu vanuit gaan dat je aan het einde van de middag bij de bus wordt verwacht.

Update maandag 10.30 uur: ALLE BUSSEN ZITTEN OP DIT MOMENT VOL. DE BUSREIS IS DAN OOK UITVERKOCHT. WE PROBEREREN DINGEN TE REGELEN EN KOMEN ER ZO SNEL MOGELIJK OP TERUG.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >