Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

F-side heeft donderdag nog wat stoelen te vullen!

De teller van de kaartverkoop voor Ajax - Panathinaikos is de 40.000 gepasseerd. Dit betekent dat er nog wat stoelen te vullen zijn in de Amsterdam Arena, voordat er donderdag om 19.00 uur wordt afgetrapt. Het goede nieuws is dat F-siders een extra kaartje kunnen kopen!

23 november 2016 - 19:59
UsershyraDesktopajax_dataimages1d975426056e1c31303b33aab4a9d515_normal
Het Europese sfeertje in de Arena bevalt dit seizoen prima. © De Brouwer

Eerdere Europese avondjes dit seizoen beloven veel goeds voor donderdag. Zelfs als Ajax met een piepjong elftal aantreedt. Denk alleen maar terug aan de bekeravondjes, vonden we die allemaal niet schitterend? En het sfeertje op de F-side was over het algemeen ook prima.

Vaste vraag in aanloop naar een Europese thuiswedstrijd: kan ik kaartjes kopen voor de F-side? Het antwoord luidt inmiddels: ja, dat kan! Als je een seizoenkaart op de F-side hebt, kun je nu een extra kaartje kopen (25 euro) en dus iemand meenemen. Er geldt een afspraak van twee kaarten per barcode.

De eisen rond de kaartverkoop zijn bij Panathinaikos-thuis iets strenger dan bij eerdere wedstrijden in Europees verband en dat heeft alles te maken met het enthousiasme van de Grieken. Het uitvak is volledig gevuld en heeft de uitsupporters het liefst in het uitvak. Daar valt iets voor te zeggen.

Als je zin hebt om te kijken of Ajax de winst in groep G kan veiligstellen en een ander plekje in de Arena wel best vindt, kun je per seizoenkaart of clubcard in totaal vier kaartjes kopen. Overige kaartjes zijn ook beschikbaar vanaf 25 euro. Een kaartje kopen kan tot de aftrap. De stadionkassa gaat ook open. 

Wel even opgelet: als je wacht met kopen tot de stadionkassa, geldt wel weer één kaartje per barcode. En zorg ook dat je op tijd bij de Arena bent. De aftrap is al om 19.00 uur en uiteraard is rond die tijd sprake van drukte, bijvoorbeeld op de wegen rond het stadion.

Klik hier om kaartjes te kopen voor Ajax - Panathinaikos!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >