Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - Celta de Vigo!

Het mag eigenlijk niet van Peter Bosz, maar we gaan alvast vooruit kijken. Want Ajax - Celta de Vigo (aftrap: 21.05 uur) komt eraan. En Ajax kan zich 3 november al plaatsen voor de volgende ronde van de Europa League. Wil je zien of dat lukt? Dat kan, want we verloten kaartjes!

26 oktober 2016 - 17:07
UsershyraDesktopajax_dataimages9f8d68b2bff75a843c1acf7d364ab2a9_normal
Het is de moeite waard om de solo van Zlatan tegen Celta terug te kijken. © Pro Shots

Als Ajax wint van Celta is het zeker van Europese overwintering, en dat al na vier wedstrijden. Ajax is een van de vier ploegen die zich volgende week kan plaatsen voor de volgende ronde. Maar we moeten niet denken dat Ajax er al is. Een gelijkspel zou nog prima zijn, het liefst dan 0-0 of 1-1, maar bij een nederlaag ligt alles weer open.

Ajax kan dus wel wat steun gebruiken volgende week donderdag. Als je belooft de ploeg van Bosz aan te moedigen, kun je meedoen aan onze prijsvraag. We verloten zes setjes van twee kaarten.

Om kans te maken moet je naast de belofte ook nog een goed antwoord geven op de vraag hieronder. De prijsvraag loopt tot dinsdag 12.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Ajax speelde in 2003 voor het laatst een thuiswedstrijd tegen Celta de Vigo, Zlatan maakte het enige doelpunt. Wie was de keeper die hij passeerde na een mooie solo?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >