Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win de autobiografie van Cruijff!

Het is inmiddels een halfjaar geleden dat Johan Cruijff overleed. Sindsdien zijn er al verscheidene boeken over Nederlands beste voetballer ooit verschenen. Vorige week kwam zijn autobiografie uit.

13 oktober 2016 - 15:53
UsershyraDesktopajax_dataimages838fafbce419620425c6f58bb3cc19dc_normal
Cruijff maakte in 1981 zijn rentree bij Ajax, toen had hij al twee Spaanse clubs gehad. © Ajax Images

Dit is het verhaal van Cruijff zelf. Hoe beleefde hij zijn voetbalcarrière, tegen welke moeilijkheden liep hij aan als trainer, waarom is hij ooit met de Cruijff Foundation begonnen en hoe probeerde hij Ajax en FC Barcelona als adviseur weer aan de praat te krijgen?

Cruijff vertelde het allemaal aan Jaap de Groot, die het verhaal voor De Verlosser op papier zette; niet wetend dat het uiteindelijk zijn nalatenschap zou worden.

In samenwerking met uitgeverij Nieuw Amsterdam geven we vijf exemplaren weg van de autobiografie. Om kans te maken op de prijs moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Meedoen kan tot en met vrijdag 21 oktober.

Prijsvraag: Cruijff ging in 1973 van Ajax naar Barcelona, later in zijn carrière speelde hij nog bij een andere Spaanse club. Welke club was dat?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >