Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win boek 'Mijn zoon, Ajacied' van voetbalvader Hajo de Boer

Hij ging zich als een idioot gedragen, omdat zijn zoon op De Toekomst speelde. Dat zegt Hajo de Boer, voetbalvader van een inmiddels voormalige jeugdspeler van Ajax. Hij schreef er een boek over. En die kun jij als lid van SV Ajax winnen.

15 oktober 2016 - 11:00
UsershyraDesktopajax_dataimages3db51f04ac8e85225798b0e39e4d7d83_normal
'Mijn zoon, Ajacied' vertelt het verhaal van een voetbalvader op een grappige manier.

In onze nieuwe krant, die vrijdag op de mat valt bij de volwassen leden en die van Ajax Jonge Schare, vertelt De Boer over het boek, dat gaat over de twee seizoenen dat zoontje Felix in de jeugdopleiding van Ajax speelde. "Ik vond het mooi om het proces van euforie naar angst te beschrijven," vertelt de Amsterdammer. "Bij Ajax hangt er constant een zwaard van Damocles boven het hoofd."

Felix voetbalt inmiddels bij AFC, waar vader Hajo nog altijd langs de lijn staat. Wel op een andere manier dan hij deed bij Ajax. "Door het schrijven van dit boek zag ik zelf in dat ik me ook als een idioot heb lopen gedragen." Hoe dat er ongeveer uitziet, beschrijft De Boer en kun je lezen in Mijn zoon, Ajacied.

We geven vijf exemplaren weg. Wil jij kans maken, geef dan antwoord op onderstaande vraag en vul het formulier in. Meedoen kan tot en met vrijdag 21 oktober. Met de winnaars wordt contact opgenomen.

Prijsvraag: Wie is momenteel hoofd opleidingen bij Ajax?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >