Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: Kozakken Boys - Ajax niet op open kanaal, wel bij Fox

Nee, Kozakken Boys - Ajax is niet de wedstrijd van het jaar. Niet voor Ajax in ieder geval. Toch kan zo’n bekerpotje best leuk zijn om naar te kijken. De ploeg van Peter Bosz speelt met een mix van jonge talenten en wissels, stuk voor stuk spelers die zich willen bewijzen. Als je wilt zien hoe ze het doen, moet je de TV afstemmen op Fox Sports.

26 oktober 2016 - 11:16
UsershyraDesktopajax_dataimages0f4bcabff27368c2c807b0c7762319bd_normal
Fox Sports mag voor de wedstrijd ook weer vragen stellen aan Bosz. © Pro Shots

Het betaalkanaal heeft de rechten verworven voor het bekertoernooi. En omdat in deze fase van het toernooi de wet nog niet verplicht dat wedstrijden op een open kanaal te zien zijn, ben je echt aangewezen op Fox Sports.

De voorbeschouwing begint om 18.00 uur op het eerste kanaal van Fox. Een halfuur later wordt er naar Werkendam geschakeld voor de aftrap van Kozakken Boys - Ajax.

We hebben slecht nieuws voor wie om 18.30 uur nog onderweg naar huis is en de wedstrijd via de radio zou willen volgen. De uitzending van Langs de Lijn En Omstreken op Radio 1 begint pas om 20.00 uur. Laten we hopen dat de wedstrijd dan al bijna is afgelopen. Over flarden van de wedstrijd in andere programma’s lezen we niks. Voor de zekerheid hebben we hier wel een livestream van Radio 1.

Heb je geen Fox Sports of ben je niet op tijd thuis? Samenvattingen van de eerste ronde van het KNVB-bekertoernooi zijn te zien op Veronica. De uitzending begint om 23.05 uur.

Dit alles kan natuurlijk worden gecombineerd met ons verslag op Twitter. We zijn te vinden als @ajaxlife. En om het af te maken delen we voor, tijdens en na de wedstrijd ook nog wat foto’s op Instagram en Snapchat (svajax).

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >