Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Stap in een handige SV Ajax-bus naar uitduel met AZ!

Er wordt deze dagen veel gevraagd van Ajaxsupporters. We zijn amper met 1100 man terug uit Vigo of de laatste training voor de klassieker staat alweer op het programma. Maar er is zaterdag nog iets om rekening mee te houden: de verkoop voor AZ-uit plus het opgeven voor de busreis!

22 oktober 2016 - 09:55
UsershyraDesktopajax_dataimages56ccb82dcd3aac7ac8854d91be52ea9f_normal
AZ-uit was vorig seizoen best groot feest, dit keer opnieuw?! © De Brouwer

Er is in het uitvak in Alkmaar ruimte voor 750 Ajacieden en als je geen voorrang hebt, moet je om 10.00 uur scherp zijn. Dan gaat de verkoop voor AZ-uit de volgende fase in. Dit potje is een mooie kans om mee te pakken, aangezien sprake is van een autocombi en Alkmaar in de buurt ligt.

Als je nou geen zin hebt om zelf met de auto te gaan – minimaal drie personen om door te mogen – hebben we een alternatief. SVA-bussen! Er vertrekken bussen vanaf de Amsterdamse Middenweg (14) en vanuit Almere (10), Leiden (29) en Den Bosch (8). De getallen tussen haakjes geven het aantal vrije stoelen weer.

De verkoop voor nationale uitkaarthouders start zaterdag om 10.00 uur en dit is ook het moment waarop onze busreis online komt te staan. Vanaf dat moment kun je je inschrijven. Gebruik daarvoor deze link!

Als je lid bent van de Supportersvereniging Ajax en in een van onze bussen stapt, vragen we daar een tientje voor. Als je niet bij ons bent aangesloten, bedraagt de prijs voor een retourtje Alkmaar 15 euro.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >