Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win het boek '101 dingen die je moet weten over Ajax'!

Wat moet je als Ajaxsupporter je kinderen vertellen over de mooiste club van het land? Niets. Laat ze lezen. Mennot Pot schreef speciaal voor de jonge fan het boek '101 dingen die je moet weten over Ajax' en wij mogen drie exemplaren verloten!

28 oktober 2016 - 08:00
UsershyraDesktopajax_dataimagese4dc3d635379c3fee8c15e9d06318fe4_normal
De te winnen boeken zijn gesigneerd door Menno en Ronald! © Archief Ajax

Menno schreef een boek dat hij zelf graag op die leeftijd had willen lezen. Menno is nu 41 en toen hij een jaar of twaalf was, had je nog geen internet en kon je niet alles opzoeken.

“Ajax was voor mij dat moment op Studio Sport, maar ik wilde veel meer weten dan de uitslag van die zondag. Ik was geïnteresseerd in de geschiedenis en cultuur van de club. Maar daarvoor was weinig tot niets te vinden,” vertelt Menno in onze nieuwe krant.

“Nu is er veel meer informatie voorhanden, maar gaat het op televisie ook vooral om het nu. Ik hoop dat mijn boek een soort van tijdloos document is voor de jonge Ajaxfan.”

Ben je lid van SV Ajax en wil jij graag het boek '101 dingen die je moet weten over Ajax' winnen? Doe dan mee aan onze prijsvraag. We geven, in samenwerking met uitgeverij Brandt, drie exemplaren weg. En extra leuk: deze zijn gesigneerd door Ronald de Boer en Menno Pot. Meedoen kan tot en met 4 november en met de winnaars nemen we contact op.

Prijsvraag: Wat is de naam van de laatste Ajaxspeler die scoorde als debutant?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >