Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Overmars over nieuw contract: 'Lasse blijft verrassen'

Komende zomer lopen de (huur)contracten af van Thulani Serero, Lasse Schöne, Diederik Boer, Bertrand Traoré en Tim Krul. “Een prachtig, overzichtelijk lijst,” zegt Marc Overmars grijnzend.

28 oktober 2016 - 11:11
UsershyraDesktopajax_dataimages1d381df6c8472eeb2dd972095227ae08_normal
Overmars bespreekt in ons interview een heleboel zaken. © De Brouwer

Nee, haast maakt Ajax' directeur spelersbeleid niet om rond de tafel te gaan met bovengenoemde spelers. “Het verhaal van Serero is bekend,” begint Overmars, die het ook uitgesloten acht dat Chelsea-huurling Traoré zich na dit jaar wederom aan Ajax laat verhuren.

Als de wederopstanding van Schone ter sprake komt, begint hij opnieuw te grijnzen. “Lasse blijft verrassen. Mooi toch? Dat hij na dit seizoen transfervrij is, speelt nu geen rol. We bekijken het steeds in goede samenspraak. Laat hem dit jaar maar gewoon belangrijk zijn. Dan zijn wij ook blij,” deelt Overmars in de nieuwe uitgave van Ajax Life.

Onder de lat is de toekomst spannender. Jasper Cillessen maakte plaats voor Tim Krul, maar Overmars verwacht niet dat de goalie in Amsterdam blijft plakken na dit jaar. Daarnaast wil hij zo vroeg in het seizoen weinig kwijt over het toekomstperspectief van Boer.

“We zijn heel tevreden over Diederik. Ik snap dat het voor hem lastig is nu Andre keept. Diederik is een gouden jongen voor de groep, neemt jongens op sleeptouw en zit er tijdens trainingen op een goede manier bovenop. Een echte winnaar.”

Benieuwd naar meer Overmars? Check het volledige vraaggesprek in uitgave 7 van onze krant, die vrijdag bij leden van de Supportersvereniging Ajax wordt bezorgd. Nog geen lid? Sluit je aan!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >