Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Mooie dingen: Kozakken Boys zoekt helpende handen

Dit is leuk! Als Ajax een bezoekje brengt aan een amateurclub, spelen er altijd net even andere zaken dan als 'we' gewoon een willekeurig stadion aandoen. Dit keer speelt Kozakken Boys voor gastheer en er wordt in Werkendam gezocht naar 'helpende handen'.

14 oktober 2016 - 12:06
UsershyraDesktopajax_dataimages751a59809e2686ed510c3c5f6420116b_normal
Ajax komt op bezoek en dat zullen ze weten ook in Werkendam. © Pro Shots

We kennen de problemen als Ajax bij de loting voor het KNVB-bekertoernooi aan amateurs wordt gekoppeld. Zo waren er bij JOS Watergraafsmeer geen goede lichten aanwezig, waardoor moest worden uitgeweken naar het Olympisch Stadion en ook bij IJsselmeervogels-uit en op Urk speelden er praktische zaken.

Kozakken Boys plaatste op zijn digitale thuis een oproep: er zijn helpenden handen nodig om het bekerpotje tegen Ajax vlekkeloos te laten verlopen. De meeste werkzaamheden staan zaterdag 22 oktober op het programma. Er moet onder meer 300 meter hekwerk worden geplaatst. De overige klusjes vallen ook in deze categorie.

Als je wilt helpen, moet je wel al vroeg van de partij zijn. Vrijwilligers worden de 22ste al om 08.30 uur verwacht, het idee is om rond de klok van 13.00 uur klaar te zijn. We lezen dat voor een hapje, drankje en de nodige humor wordt gezorgd, dat is alvast mooi meegenomen!

Ook op de maandag, dinsdag en woensdag zijn vrijwilligers meer dan welkom op sportpark De Zwaaier. Net als daags na de wedstrijd trouwens. Dan moet er worden opgeruimd en dat gaat een stuk sneller als je een heleboel helpende handen hebt.

Wie een helpende hand te bieden heeft, mag mailen naar eric@kozakkenboys.nl.

Het schijnt trouwens dat de rust bij de slagerijen in Werkendam is wedergekeerd.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >