Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste training voor klassieker zaterdag op De Toekomst

De klassieker nadert. En het belooft dit keer niet zomaar een klassieker te worden. Ajax mag niet verliezen in Rotterdam, anders raakt Feyenoord uit het zicht. Dat we dit ooit nog eens zouden opschrijven. Het is dus van belang om de ploeg te ondersteunen bij de laatste training, op De Toekomst.

17 oktober 2016 - 16:52
UsershyraDesktopajax_dataimagese55f54ad3e1bac6f50ab465839665516_normal
Dit keer dus niet de Arena, maar De Toekomst als decor. © Björn Martens

Ja, je leest het goed. Ajax moet voorkomen dat Feyenoord zijn voorsprong uitbreidt naar maar liefst acht punten en de laatste training is op De Toekomst. Waarom? Omdat Feyenoord tot dusver al zijn wedstrijden won. En die training? De Amsterdam Arena is onderdeel van het Amsterdam Dance Event.

Omdat het op platen vervelend trainen is, wordt uitgeweken naar het hoofdveld van De Toekomst. Ook het aanvangstijdstip is anders. Er wordt niet 's ochtends, maar 's middags getraind omdat Peter Bosz graag de benen strekt rond het aanvangstijdstip van een dag later.

Oftewel: zorg dat je zaterdag rond 14.30 uur op De Toekomst bent om Ajax een flinke duw in de rug te geven. De selectie kan alle succeswensen goed gebruiken om zondag hopelijk een topprestatie neer te zetten.

Er zijn helaas nog altijd geen uitsupporters welkom in De Kuip, dus dit is alles wat we kunnen doen...

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >