Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Klaassen vindt het te vroeg om het over een dip te hebben

Davy Klaassen is dit seizoen erg belangrijk voor Ajax, hij maakte immers al negen doelpunten. Toch kan hij de laatste weken naast de doelpunten niet echt zijn stempel drukken op de wedstrijden. De aanvoerder van Ajax vindt zelf ook dat hij de ene keer beter presteert dan de andere, maar daar raakt hij niet van in paniek

11 oktober 2016 - 14:31
UsershyraDesktopajax_dataimages33e5572aa8a4a1bfaf49dcd10b86d8b2_normal
Ook in Oranje is Klaassen kampioen juichen. © Pro Shots

“Ik probeer zo goed mogelijk te spelen. Als het goed gaat, gaat het goed. En als het niet goed gaat, gaat het niet goed,” is de nuchtere conclusie van Klaassen in gesprek met RTL 7. “Ik weet van mezelf wel of ik goed of slecht speel. Je probeert altijd zo goed mogelijk te voetballen.”

Klaassen vindt prestaties wel wisselvallig, maar ziet ook genoeg lichtpunten. Niet alleen bij Ajax, ook tijdens de twee duels die in het Nederlands elftal speelde. In beide wedstrijden was Klaassen de enige Ajacied in de basis. Tegen speelde Wit-Rusland stond hij nog gewoon op het middenveld, tegen Frankrijk werd Klaassen als vleugelspits opgesteld.

Over de wedstrijd van donderdag was Klaassen tevreden en wat hij van zijn prestatie tegen Frankrijk vond, leek hij niet echt te weten. “De eerste wedstrijd vond ik vrij goed. En vandaag... Ja, is moeilijk... Ja,” zegt Klaassen na afloop.

Kunnen we hier uit opmaken dat Klaassen het te vroeg vindt om over een dip te praten? “Ja, voor mij wel,” is zijn korte maar duidelijke antwoord.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >