Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie omwisselen en parkeren Kozakken Boys-uit

Het is tijd voor Kozakken Boys-uit! Dat blijkt hopelijk een welkom tussendoortje rondom diverse belangrijke wedstrijden. Er bevolken zo’n 250 Ajaxsupporters het uitvak en speciaal voor deze groep is er de nodige informatie beschikbaar.

25 oktober 2016 - 15:45
UsershyraDesktopajax_dataimagesa915aa13e43f04a87c6421c345e935c5_normal
Rommedahl speelde anno 2007 voor reddende engel. © Ajax Images

De aftap op sportpark De Zwaaier is om 18.30 uur en dat brengt al direct een probleem met zich mee: files… Zie rond etenstijd maar eens in Werkendam te komen, zeker nu er problemen zijn met de Merwedebrug.

Reken dus op files en pas hier je vertrektijd op aan. Je kunt je tussen 16.30 en 18.15 uur melden bij de ingang van het uitvak om je kaartje in bezit te krijgen, via de procedure die we goed kennen als ‘omwisselen’.

Ajax heeft iedereen die een kaartje kocht via de mail een routebeschrijving doen toekomen. In deze mail staat bovendien dat auto’s slechts mogen doorrijden als minstens drie supporters met elkaar meerijden. En print de parkeerkaart! Anders ontstaat er verwarring.

Tot slot wordt in de mail melding gemaakt van een routebeschrijving. Het is maar beter om deze gewoon netjes te volgen, aangezien er een andere route uit je navigatie komt rollen en dan lopen dingen in het honderd. Dat moeten we niet willen. Volg dus de route in de beschrijving!

Have fun in Werkendam en op naar een mooi bekeravondje! Oh ja, als je meerijdt met een van die handige SV Ajax-bussen dan heb je ook een mailtje ontvangen met de vertrektijden.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >