Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop AZ-uit

Er is sprake van een klein wonder. Waar Ajax de laatste jaren steevast in augustus op bezoek moest in Alkmaar, staat AZ-uit dit keer voor begin november gepland. De Noord-Hollandse derby wordt zondag 6 november gespeeld. De kaartverkoop voor het uitvak start zaterdag.

13 oktober 2016 - 15:17
UsershyraDesktopajax_dataimages65cd391eb26fc13d74cc6cdad53332c0_normal
Hopelijk valt er ook dit jaar weer wat te juichen voor ons in Alkmaar. © De Brouwer

Wie een van de 750 kaarten voor het uitvak wil bemachtigen moet nu even opletten, we hebben informatie. Uitkaarthouders met voorrang kunnen zaterdag vanaf 10.00 uur hun kaart veiligstellen.

Uitkaarthouders zonder plusje zijn zaterdag 22 oktober aan de beurt. Ook dan begint de verkoop om 10.00 uur. Grote kans dat alle kaarten dan binnen een paar minuten weg zijn. Maar voor de volledigheid melden we dat de verkoop voor Ajax Life-uitkaarthouders woensdag 26 oktober om 10.00 uur begint, in het hypothetische geval dat er nog kaarten zijn op dat moment.

Een kaart voor AZ-uit kost 27,81 euro. En wie een kaart heeft bemachtigd, moet met een verplichte autocombi richting Alkmaar. Om toegelaten te worden tot de parkeerplaats moeten minimaal drie mensen in de auto zitten.

Wil je liever met de bus naar AZ - Ajax? Dan bieden onze bussen uitkomst. Vanuit verschillende plekken in het land rijden SV Ajax-bussen naar Alkmaar. Als lid kost de busreis 10 euro, niet-leden betalen 15 euro. Je kunt je aanmelden voor de busreis vanaf het moment dat ‘gewone’ uitkaarthouders kaartjes kunnen kopen. In dit geval is dat dus 22 oktober.

Klik hier voor uitgebreide informatie.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >