Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Door drukte ziet niet iedereen iets van Kozakken Boys - Ajax

Het was druk bij Kozakken Boys - Ajax. Heel erg druk. Misschien zelfs wel iets te druk. Sportpark De Zwaaier was woensdag overvol, met maar liefst 6000 aanwezige toeschouwers. Die topdrukte leverde een probleempje op: lang niet iedereen kreeg iets mee van de wedstrijd.

27 oktober 2016 - 11:30
UsershyraDesktopajax_dataimages885fb49253a867d2ec9672a604639cf8_normal
Deze mannen zijn er bijtijds en hebben een plekje vooraan. © De Brouwer

Heel Werkendam liep uit om de toptalenten van Ajax aan het werk te zien. Want laten we wel zijn, er werd door Peter Bosz een B-elftal het veld ingestuurd. Het is heel fijn om zo'n talentvol B-elftal te hebben, maar dat terzijde.

Kozakken Boys had groots uitgepakt met extra tribunes, allerlei maatregelen en ga zo maar door. Maar er had geen paniek moeten uitbreken om het een of ander. Het stond rijendik, aan alle kanten rond het veld. Dit bracht wat praktische problemen met zich mee.

Als je niet vooraan staat, maar ergens op rij vijf zonder enige ophoging, dan zie je niet zo veel meer. Omroep Brabant schoot tijdens de wedstrijd wat beelden, om deze bewering met bewijs te staven. Sommige supporters waren het bestuderen van diverse ruggen snel zat en kozen ervoor rechtsomkeert te maken.

Deze supporter somt het eventjes prima op: het is geweldig voor Kozakken Boys, schitterend gedaan en geweldig voor de club, maar erg ambitieus. Ajax komt tenslotte niet iedere dag op bezoek.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >