Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Dolberg traint weer buiten; mogelijk fit voor ADO-uit

Het gaat de goede kant op met de rugblessure van Kasper Dolberg. Er is zelfs hoop dat de spits zondag tegen ADO Den Haag weer kan spelen. Al houdt hij zelf een slag om de arm.

12 oktober 2016 - 11:36
UsershyraDesktopajax_dataimages3fa6d93be09efe7ff0218c848b449e7c_normal
Dolberg trainde dinsdag een half uur buiten. © Ajax Images

Ajax had liever gezien dat Dolberg helemaal niet was afgereisd naar Denemarken. Maar volgens De Telegraaf wilden de Deense bondsarts zelf beoordelen hoe de rug van Dolberg eraan toe was. Die arts zag al snel dat de Ajacied niet fit was en stuurde hem weer naar Amsterdam.

“We hoopten dat ik klaar zou zijn om te spelen voor Jong Denemarken, maar dat was ik niet,” zegt Dolberg tegen het Deense DR over zijn trip naar Denemarken. “Daarom ging ik terug naar Ajax, waar ik veel ben behandeld. En het gaat beter. Ik heb een half uur buiten getraind en ik heb minder last. Het gaat vooruit.”

Volgens De Telegraaf hoopt Peter Bosz dat hij Dolberg zondag weer kan opstellen. De 19-jarige Deen is daar nog niet zo zeker van. “We zullen zien hoe het gaat,” zegt Dolberg.

Dan zit er niets anders op dan afwachten.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >