Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Broer Bazoer moet sorry zeggen tegen Kowet-supporter

Weten jullie het nog? Na afloop van Go Ahead Eagles - Ajax (0-3) kregen broer en neef Bazoer het aan de stok met supporters van de thuisploeg. Kort na het incident kon de schuldvraag nog niet worden beantwoord en nu eigenlijk nog steeds niet. Maar Irchandly Bazoer, de broer van Riechedly, moet wel zijn excuses aanbieden.

11 oktober 2016 - 12:25
UsershyraDesktopajax_dataimages291f7182a699085860a8039727cbbb18_normal
Er was veel politie, maar die kon het gedoe rond broer Bazoer niet voorkomen. © De Brouwer

Dat is de eis van het Openbaar Ministerie om vervolging te voorkomen. Die excuses moeten worden gemaakt aan een 16-jarige jongen die door Bazoer bijna van de sokken werd gereden in de Vetkampstraat. Bazoer gaf aan dat hij werd ingesloten en probeerde weg te komen uit de straat waar het stadion aan ligt.

Daarbij kwam de jongen dus bijna onder zijn auto, volgens de vader van de jongen kon hij zijn zoon nog maar net voor de auto wegtrekken. Omdat niet aangetoond kon worden of Bazoer de jongen heeft gezien, gaat het OM niet over tot strafrechtelijke vervolging. De voorwaarde is dus wel dat broer Bazoer sorry zegt, lezen we bij De Stentor.

Dat is natuurlijk een beetje gek, want als iets niet bewezen kan worden, is er officieel niets om sorry voor te zeggen. Maar het gaat in dit geval meer om het gebaar waarschijnlijk. En voor die jongen was het sowieso niet leuk.

Wat het allemaal nog een beetje gekker maakt, is dat er in eerste instantie werd gezegd dat er camerabeelden waren van het incident. Nu zouden die er toch weer niet zijn. Nou ja, misschien is het maar goed dat er nu gewoon een streep onder wordt gezet. En voortaan weer lief doen tegen elkaar.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >