Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bosz gaat dit weekeinde rustig nadenken over El Ghazi

Er is vrijdag iets misgelopen tussen Peter Bosz en Anwar el Ghazi. De rechtsvoor kreeg te horen dat hij werd gepasseerd voor Excelsior-thuis en even later zelfs uit de selectie gezet, na een akkefietje tijdens de training. Hoe nu verder is nog niet duidelijk.

30 oktober 2016 - 11:01
UsershyraDesktopajax_dataimages70482e6d1219618bf54063ff4b664b77_normal
El Ghazi is onder Bosz niet verzekerd van een basisplaats. © Pro Shots

Er gaan wat wisselende verhalen rond over de toedracht van de verbanning van El Ghazi, die zaterdag uiteraard wel gewoon in de Amsterdam Arena was te vinden. Hij ging op de tribunes op de foto met jonge fans en deelde handtekeningen uit.

“Feitelijk heb ik Anwar voor de training verteld dat hij niet bij de selectie zat. Daarop vertoonde hij tijdens de training gedrag waarop ik besloot hem weg te sturen,” aldus Bosz tegenover onder meer Ajax Life.

“Er waren 26 spelers en we gingen elf tegen elf spelen. Dan vind ik het netjes om dat vooraf aan te geven. Ik probeer altijd open te communiceren met mijn spelers. Dat heb ik nu ook gedaan.”

Uiteraard kreeg Bosz vervolgens de vraag hoe hij de toekomst van El Ghazi bij Ajax ziet. “Ik ga nu niet over zijn toekomst nadenken,” luidt daarop het antwoord. “Dat ga ik rustig in het weekeinde doen.”

Grote kans dat er begin volgende week, in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Celta de Vigo, wel een antwoord op deze vraag volgt.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >