Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bosz beslist zaterdag over inzetbaarheid Schöne in klassieker

Het grootste vraagteken richting de klassieker van zondag staat achter de naam van Lasse Schöne. Peter Bosz weet nog niet of zijn nummer 6 van de laatste weken op tijd fit is voor de kraker in De Kuip. Die knoop wordt zaterdag na de laatste training doorgehakt.

21 oktober 2016 - 14:16
UsershyraDesktopajax_dataimagesa27595b53965eafdcbfe35edb7ae37b4_normal
Eerst de training van zaterdag doorstaan, dan wordt er verder gekeken. © Pro Shots

Bosz sprak Schöne vrijdag na aankomst in Amsterdam kort over de blessure. Ze spraken af dat de Deen een deel van de training mee zou doen. Bosz was zelf niet bij de uitlooptraining aanwezig, omdat hij druk was met beelden van Celta de Vigo - Ajax bekijken.

De trainer weet dan ook niet hoe het met Schöne ging. De hoofdrolspeler zelf zei tegen AT5 dat het de goede kant op gaat. “Dan weet je meer dan ik op dit moment,” aldus Bosz tijdens het persgesprek in aanloop naar de klassieker. “Ik ga zo eerst met hemzelf spreken en met de medische staf.”

“Als de training goed is gegaan kan hij morgen helemaal meetrainen. Na die training nemen we de beslissing of-ie kan spelen of niet, of hij erbij kan zijn of niet.”

Nog even afwachten dus. Wil je nou met eigen ogen zien hoe Schöne traint? De laatste training voor de klassieker is openbaar. De training is zaterdag op De Toekomst en begint om 14.30 uur.    

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >