Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ballenjongens, vaandeldragers voor Ajax - Excelsior!

Als we zeggen: denk niet aan een roze olifant, waar denk je dan aan? Juist! Aan een roze olifant. Daarom mogen we van Peter Bosz eigenlijk ook niet over iets anders hebben dan de eerstvolgende wedstrijd. Maar we ontkomen er niet aan, want we hebben een toffe prijsvraag!

20 oktober 2016 - 15:23
UsershyraDesktopajax_dataimages7519e5d63ee44d95678177b9870927be_normal
Wie gaf de assist bij dit doelpunt van Klaassen? © Pro Shots

We zoeken namelijk ballenmeisjes (dit mogen natuurlijk ook jongens zijn) en vaandeldragers voor Ajax - Excelsior (zaterdag 29 oktober, 20.45 uur). We verloten in totaal tien plekken. Acht leden van Ajax Jonge Schare mogen tijdens de opkomst met een vlag van Ajax of Excelsior het veld op. Twee leden moeten juist scherp zijn vanaf de aftrap en vooral als de bal buiten de lijnen gaat.

Om kans te maken moet je een goed antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je kunt meedoen tot dinsdag 13.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Nog geen lid, maar wil je voortaan wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan! Je kunt dan meedoen aan de volgende prijsvraag.

Prijsvraag: Wie debuteerde vorig seizoen tegen Excelsior en gaf ook nog eens een assist?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >