Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win plek op de perstribune als Dapp're Schrijver!

Pen in de hand, kladblok op schoot. Een kans? Een doelpunt? Een overtreding? Noteren. Ajax Jonge Schare is namelijk weer op zoek naar een Dapp're Schrijver!

18 januari 2016 - 12:42
UsershyraDesktopajax_dataimages408e18014c49888a2f8a8289e8babfbe_normal
Dit kan jouw uitzicht zijn bij Ajax - Excelsior. © Martijn Lok

Ben jij het niet helemaal eens met de wedstrijdverslagen over Ajax die je in kranten of op websites leest, of denk je gewoon dat jij het even goed of zelfs beter kunt? Doe dan mee aan de Ajax Jonge Schare Dapp're Schrijverscompetitie.

Maak je eigen wedstrijdverslag van Ajax - Vitesse (23 januari) en wie weet mag jij meelopen met de redactie van Ajax Life bij een thuiswedstrijd van Ajax in de competitie. Bij het kiezen van het beste verslag kijken we naar creativiteit, humor en schrijfstijl.

De winnaar mag 21 februari bij Ajax - Excelsior plaatsnemen op de perstribune. En na afloop kijken in de mixed zone bij de spelersinterviews of naar de persconferentie met Frank de Boer.

Let op: je verslag mag niet langer zijn dan 500 woorden, en moet uiterlijk zondag 31 januari in onze inbox zitten. Je kunt het verslag sturen naar jongeschare@ajax.nl. Het winnende verslag wordt op ajaxjongeschare.nl gepubliceerd. De winnaar wordt uiterlijk donderdag 4 februari bekendgemaakt.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >