Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - Vitesse!

De subtoppers vliegen je de komende dagen om de oren. In ieder geval op papier. De nummer vier en zes van de eredivisie komen op bezoek in de Amsterdam Arena en dat met maar drie dagen ertussen.

19 januari 2016 - 09:54
UsershyraDesktopajax_dataimages5e45e7e744e9ecf123291a1ca9901af1_normal
Machlas maakte nog best veel doelpunten voor Ajax. © Pro Shots

Het gaat wat ver om het de week van de waarheid te noemen, maar na de wedstrijden tegen Vitesse en Heracles weet Ajax weer iets beter waar het staat. Hopelijk gewoon eerste. En als het even kan ook nog met mooi voetbal.

Als je zaterdagavond in de Arena wilt zien of Ajax tegen Vitesse een beetje leuk voetbal op de mat legt, moet je nu opletten. We verloten acht setjes van twee kaarten voor Ajax - Vitesse. De kans bestaat dat daar nog wat setjes bij komen.

Om kans te maken op de kaarten moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. De prijsvraag loopt tot donderdag 13.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars. Ben je nog geen lid, maar wil je toch meedoen? Dan kun je direct lid worden via het onderstaande formulier!

Prijsvraag: Nikos Machlas kwam in 1999 over van Vitesse. Hoeveel doelpunten maakte hij voor Ajax?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >