Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - Heracles Almelo!

De voorlaatste midweekse wedstrijd van het seizoen staat gepland voor dinsdag. Dat hadden we graag anders gezien, maar het is niet anders. Als goedmakertje is het dan wel weer een soort van topper. Met de nadruk op soort van, want nummer zes Heracles Almelo komt op bezoek. En we gaan kaarten verloten!

22 januari 2016 - 10:47
UsershyraDesktopajax_dataimages2ae3cac325b8b17dea92d8602ef17640_normal
Milik hielp Ajax bij de laatste Heracles-thuis aan een overwinning. © Pro Shots

De club uit Almelo bleef vorig seizoen met veel moeite in de eredivisie. Die voetbaljaar gaat het dus stukken beter. Heracles stond zelfs een tijdje tweede en ging de wintersop in als nummer vier. Het kan verkeren.

In totaal hebben we veertien setjes van twee kaarten in de aanbieding voor Ajax - Heracles. Die gaan we verloten onder onze leden. We vertellen er graag bij dat Vak410 tijdens Ajax - Heracles zijn vijftiende verjaardag viert. Vanaf de meeste stoelen waarvoor we kaarten verloten, heb je fijn uitzicht op het verjaardagsfeestje.

Om kans te maken op de kaarten moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. De prijsvraag loopt tot maandag 11.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars. Ben je nog geen lid, maar wil je toch meedoen? Dan kun je direct lid worden via het onderstaande formulier!

Prijsvraag: Wie maakte bij de laatste editie van Ajax - Heracles zijn debuut voor Ajax?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >