Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Vak410 voelt zich op en top jarig tijdens entrada

Hoe kunnen we nou vermijden dat we het over Ajax - Heracles Almelo moeten hebben? Nou, door aandacht te besteden aan Vak410! De sfeermakers vierden dinsdag hun verjaardag en zorgden voor de leukste momenten van de avond, bijvoorbeeld tijdens de entrada.

27 januari 2016 - 10:21

Het is een geluk dat Vak410 in de winter van 2001 is ontstaan. Stel dat het vak in de zomer was 'geboren', dan had je nu entrada gehad waarbij het buiten nog licht was. Ook leuk, maar niet zo mooi als op een donkere avond.

Vuurwerk, trommels en goede zangstem aanwezig? Prima, dan kan het los! En los ging het. Altijd mooie beelden om terug te kijken, zelfs na het teleurstellende optreden van de Ajaxspelers die de avond duidelijk niet op de juiste waarde schatten.

Vak410, nogmaals gefeliciteerd en nog vele fijne jaren toegewenst! Thanks voor de fijne avond. Als enkele spelers jullie vergeten te bedanken, doen wij het wel!

De bovenstaande video is van Ventos en op YouTube staan nog veel meer beelden, check it out!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >