Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vak410 trapt voor Ajax - Heracles al af met entrada

De boys van Vak410 vieren hun vijftiende verjaardag en een ding staat vooraf al vast: die gaat niet onopgemerkt voorbij. De voorbereidingen voor het feest zijn in volle gang en bovendien wordt voor aanvang van Ajax - Heracles Almelo een entrada georganiseerd.

25 januari 2016 - 12:32
UsershyraDesktopajax_dataimagescfac05f3055d49c13b6642bc7fd593e8_normal
Zulke beelden kunnen we dinsdag opnieuw maken. © De Brouwer

Een paar keer per seizoen wordt voor een wedstrijd onder de brug bij de hoofdingang van de Amsterdam Arena verzameld, om vanaf daar als groep naar de zuidzijde van het stadion te lopen. Trommelen, vuurwerk erbij, beetje zingen. Het levert altijd mooie plaatjes op.

Die mooie plaatjes kunnen we dinsdag opnieuw verwachten. Als je erbij wilt zijn om te zien hoe zo'n entrada in elkaar steekt of zelfs wilt meelopen, raden we je aan om rond 19.00 uur scherp te zijn.

De rest van de vijftiende verjaardag wordt in de Arena gevierd. Toevallig wordt Ajax - Heracles gespeeld op de dag dat Vak410 ook echt jarig is, dus we kunnen volop mooie dingen verwachten!

Vak410 telt op zijn website zelf ook af richting dinsdagavond.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >