Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tvau-tip: Ajax - Hamburger SV te zien bij Ziggo Sport

Er bestaat geen trainingskamp zonder afsluitende oefenwedstrijd. Ook Ajax speelt er eentje, in de Gloria Arena in Belek. De Ajacieden nemen het op tegen Hamburger SV. Het goede nieuws is dat we de verrichtingen van de koploper rechtstreeks kunnen volgen.

08 januari 2016 - 09:56
UsershyraDesktopajax_dataimagescd837e306707ecb92229038b76ec4830_normal
Ajax strijdt tegen de elementen. En Hamburger SV. © Pro Shots

De aftrap van Ajax - HSV is zaterdag om 18.15 uur Nederlandse tijd. Tegen die tijd is de uitzending van Ziggo Sport een kwartiertje onderweg. De hoofdsponsor heeft sinds kort een eigen sportkanaal en er is ruimte in de programmering om Ajax uit te zenden.

Ajax weet zich in goed gezelschap, aangezien het in de sandwich zit bij FC Barcelona en Real Madrid. Ziggo Sport is op de beeldbuis van Ziggo-abonnees te vinden op kanaal veertien. Als je geen abonnee bent bij Ziggo, kun je kijken via de stream die wordt aangeboden.

Voordat de stream het doet, moet je een formulier invullen. Dan krijg je een kijkcode opgestuurd om toegang te krijgen. Klik hier om de kijkcode aan te vragen. Grote kans dat er naast een kijkcode vroeg of laat ook een aanbieding in de digitale brievenbus valt.

Wel of geen abonnee bij Ziggo, niemand ziet Davy Klaassen in actie. De aanvoerder raakte midweeks geblesseerd en laat het potje tegen de Duitse nummer tien uit voorzorg schieten.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >