Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Sinkgraven valt al snel weer uit met een knieklachten

Pfoe, Daley Sinkgraven maakte amper zijn rentree of hij kon alweer met een blessure naar de kant. Een korte invalbeurt tijdens het uitduel met ADO Den Haag werd gevolgd door minuten maken bij Jong Ajax, maar dat liep allemaal net even anders.

19 januari 2016 - 09:11
UsershyraDesktopajax_dataimages963613c00f494d15b18ba4a6cca122e0_normal
Het is opnieuw de vraag wanneer Sinkgraven fit is... © Pro Shots

“Alles gaat prima met me hamstring. Me knie alleen iets minder,” twitterde Sinkgraven op de avond van Helmond Sport - Jong Ajax. De Jong Ajacieden wonnen weliswaar met 2-3, maar het uitvallen van de middenvelder was het grootste onderwerp van gesprek.

De linkspoot onderging in de laatste fase van 2015 een kijkoperatie aan zijn knie en benutte de trainingsweek in Belek om weer topfit te worden. Sinkgraven keert alleen binnen de kortste keren – we schrijven 38 minuten – weer terug in de ziekenboeg.

Ajax zelf meldt dat de harde ondergrond in stadion De Braak hem parten speelde, waardoor hij het nog voor rust voor gezien moest houden. Of Sinkgraven nou ook echt weer geblesseerd is, durven we niet te zeggen. Over een mogelijke absentie valt al helemaal niets te vertellen.

Er is ook nog ander nieuws uit de ziekenboeg: Jasper Cillessen is voor de zekerheid even bij de dokter geweest, maar die kon geen schade ontdekken aan neus of gebit. Davy Klaassen is en blijft herstellende van zijn 'overstrekmomentje' in Turkije.

De doelman is zaterdag gewoon inzetbaar tegen Vitesse, rondom Klaassen is dat nog maar de vraag.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >