Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Reis per SV Ajax-bus naar uitduel met Roda JC!

Het laatste stukje naar het Parkstad Limburg Stadion moeten we allemaal met de bus. Het is helaas niet anders, vrij vervoer realiseren naar Roda JC-uit is niet gelukt. Als gevolg van de buscombi kan het voor jou handiger zijn om in bus te stappen die de Supportersvereniging Ajax laat rijden.

14 januari 2016 - 15:48
UsershyraDesktopajax_dataimagesdb632ff7f5fd7ea6727ec3e41bba0d5a_normal
Wie weet is een SV Ajax-bus voor Roda-uit een goed alternatief! © De Brouwer

De uitkaarthouders met voorrang kunnen al een kaartje kopen voor Roda-uit en zaterdag zijn de 'gewone' uitkaarthouders aan de beurt. Om klokslag 10.00 uur kan er een kaartje worden gekocht en dat is het ook het moment waarop je je kunt opgeven voor een van de SV Ajax-bussen.

Op de dag van Roda-uit diverse bussen rijden, vanaf onze vaste opstaplocaties. We praten hier over Amsterdam (Middenweg), Almere, Den Bosch en Leiden. Omdat er sprake is van een verplichte buscombi, is het vervoer per SV Ajax-bus gratis! Dat scheelt weer, aangezien een kaartje al 33 euro kost.

We hebben een klein overzichtje van de nu nog vrije stoelen in de diverse bussen: we begroeten graag 14 extra Ajacieden op de Middenweg, er kan nog 10 man opstappen in Almere, in de bus vanuit Den Bosch zijn 16 stoelen vrij en de Leidse bus hebben we 32 nog stoelen te vullen.

Er zijn in totaal duizend kaarten beschikbaar voor Roda - Ajax. Achter deze link verschijnt zaterdag een formulier om de busreis te boeken. Als je mee wilt, raden we aan om dit na het bemachtigen van een kaartje direct in orde te maken. Dan is om 10.05 uur alles in orde.

Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >