Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ogararu als jeugdtrainer aan de slag op De Toekomst

We zagen hem al met enige regelmaat op De Toekomst en vanaf nu is hij ook officieel in functie. George Ogararu is aangesteld als jeugdtrainer. De Roemeen krijgt per direct Ajax A2 onder zijn hoede.

05 januari 2016 - 15:08
UsershyraDesktopajax_dataimages514e57cddd9a2aa10449d0e177114c3f_normal
Slechts in zijn eerste seizoen was Ogararu een vaste waarde. © Pro Shots

De 35-jarige Ogararu wordt niet alleen verantwoordelijk voor Ajax A2, maar neemt ook specifiek de verdedigers uit de opleiding onder handen. Aldus weet Voetbal International.

Mede door het vertrek van Wim Jonk is er een extra paar handen nodig. Ogararu is op zijn beurt weer geen onbekende van Patrick Ladru, die recent opnieuw terugkeerde en werd aangesteld als hoofd jeugdscouting.

De rechtsback van weleer liep al stage op het jeugdcomplex, vandaar dat we hem regelmatig bij wedstrijden van Jong Ajax zagen. Ook tipte Ogararu nog wel eens een talentvolle Roemeen. Tot groot succes leidde dat nog niet.

Ogararu kwam tussen 2006 en 2010 tot 44 optredens in Ajaxshirt. Het verblijf in Amsterdam vormde het hoogtepunt van zijn carrière. Na zijn vertrek speelde hij nooit meer op hoog niveau.

Het valt voor Ogararu te hopen dat zijn tweede uitdaging in Amsterdam meer succes oplevert dan zijn eerste klus als trainer. Hij was vorig samen samen met Alfons Groenendijk verantwoordelijk voor het technisch beleid bij Universitatea Cluj, maar beiden stonden snel weer op straat.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >