Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Leeuwenburgh keert in winterstop terug naar De Toekomst

Het verblijf van Peter Leeuwenburgh bij FC Dordrecht is geen groot succes geworden. De Schapenkoppen bevestigen dat de doelman per direct terugkeert naar De Toekomst, om weer aan te sluiten bij Jong Ajax.

05 januari 2016 - 10:17
UsershyraDesktopajax_dataimages5ad7d1a79c3bc6e590050fcb67ea0b0d_normal
Leeuwenburgh wordt weer teamgenoot van deze Jong Ajacieden. © Pro Shots

Leeuwenburgh verlengde zijn contract bij Ajax tot medio 2018 en niet veel later werd besloten hem op huurbasis naar Dordrecht te laten verkassen. Het was de bedoeling dat de keeper vlieguren zou maken in de Jupiler League, maar hij zat vooral op de bank.

De 21-jarige sluitpost stond slechts tijdens twee competitieduels onder de lat. De voorkeur van de technische staf ging uit naar Robbert te Loeke. Wie er ook op doel stond, beide keepers wisten niet te voorkomen dat degradant Dordrecht tegenwoordig weer deel uitmaakt van de middenmoot in de Jupiler League.

Het gebrek aan speeltijd voor Leeuwenburgh was voor de diverse partijen reden om nog eens goed na te denken over de meerwaarde van het verhuren. Die meerwaarde bleek er niet meer te zijn, vandaar dat de keeper de Krommedijk weer verruilt voor De Toekomst.

Het begint een repeterend probleem te worden dat jeugdige huurlingen elders niet aan spelen toekomen.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >