Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Klaassen blijft aan de kant tijdens oefenpotje tegen HSV

Het liefst treedt Frank de Boer zaterdag tegen Hamburger SV aan met zijn beoogde basiself. Er is soms alleen sprake van onvoorziene omstandigheden, zoals het 'overstrekmomentje' van Davy Klaassen. De aanvoerder laat het oefenpotje uit voorzorg schieten.

08 januari 2016 - 09:08
UsershyraDesktopajax_dataimages7e109bb7bcc43ff7feb1a53387f91569_normal
Klaassen hoopt tegen ADO weer van de partij te zijn. © Pro Shots

Klaassen liep tijdens de training van woensdag een knieblessure op. Hij trainde donderdag al individueel en is ook vrijdag niet van de partij. Toch lijkt het er nog steeds niet op dat we in paniekmodus moeten schieten.

De berichten die in Turkije tot ons komen doen vermoeden dat er sprake is van 'voorzorg'. Klaassen richt zich daarom niet op het oefenduel met HSV, maar op de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag van volgend weekeinde.

Vorig seizoen raakte Joël Veltman geblesseerd tijdens de winterse trainingsweek. Hij kreeg in Qatar last van zijn hamstring. Toeval of niet, Veltman ontbrak een paar weken en Ajax morste punten bij de vleet.  Voor zo ver er nog een kans was op het kampioenschap, bleek die nadien verkeken.

Het treffen met HSV vormt voor de Ajacieden de afsluiter van het trainingskamp. De aftrap is om 18.15 uur en Ziggo Sport verzorgt de uitzending.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >