Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kinderen en 65-plussers betalen slechts helft van los kaartje

We zitten een beetje rond te klikken op het nieuwe platform voor online kaartverkoop en zijn op iets leuks gestuit. Tenminste, het gaat over korting dus grote kans dat jullie het leuk vinden. Kinderen tot 13 jaar en Ajacieden van 65 jaar en ouder betalen slechts de helft van een los kaartje. Strakke actie!

05 januari 2016 - 17:08
UsershyraDesktopajax_dataimages23e12b582271da7489fa32db2302a14a_normal
Hopelijk zien we straks veel meer vaders en zoons in de Arena. © De Brouwer

De kaartverkoop voor de thuiswedstrijden tegen Vitesse en Heracles Almelo is gestart. Het is al te gek dat je nu zelf kunt kiezen welke stoel je graag wilt reserveren, maar er is meer. Als je een stoel selecteert, kun je kiezen uit drie verschillende categorieën qua prijs.

De gewone, normale prijs van een kaartje staat nog overeind, maar als je kinderen onder de dertien jaar wilt meenemen naar de Amsterdam Arena of je 65ste verjaardag reeds hebt gevierd, krijg je korting. Flinke korting zelfs, maar liefst vijftig procent!

Een kaartje van 32,50 euro kost dan nog maar 16,25 euro en dat scheelt flink in de portemonnee. Het goede nieuws is bovendien dat de korting niet geldt op een enkel vakje hier of daar, maar voor een groot deel van de Amsterdam Arena. Broertjes en zusjes kunnen dus profiteren van deze 'railrunner'.

De hoofdtribune en de goedkoopste categorie losse kaarten vormen een uitzondering, daar betaalt iedereen de volle prijs. Zogeheten slechtzichtkaarten worden sowieso al met korting van de hand gedaan.

Oh ja, wie denkt zichzelf en anderen op bijvoorbeeld een kinderkaartje naar binnen te loodsen, doet er verstandig aan hierover een tweede keer na te denken. Er wordt door stewards gecontroleerd en wie wordt gesnapt, mag bijbetalen.

Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >