Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie omwisselen Roda JC-uit

We hadden niet gedacht dit bericht ooit te moeten schrijven, maar helaas. Het is niet anders. We moeten het hebben over de informatie rond het omwisselen... voor de uitwedstrijd tegen Roda JC.

29 januari 2016 - 09:26
UsershyraDesktopajax_dataimages3ee2419463ba2f3c08e51826484e6da0_normal
Het wordt vroeg opstaan voor een tripje naar Roda JC. © De Brouwer

Ajax trapt zondag om 12.30 uur al af in het Parkstad Limburg Stadion. Dit betekent dat we vroeg op pad moeten. Zelfs als je al een weekendje Maastricht in de planning had staan.

Het duizend man sterke uitvak wordt verplicht te verzamelen in Born. Het omwisselen kan tussen 10.00 en 11.00 uur bij de parkeerplaats van Nedcar. De Docter Hub van Doorneweg om precies te zijn. In Born dus.

Vanaf daar is het met de bus een halfuurtje rijden naar het stadion van Roda JC. Het is en blijft belachelijk dat het zo moet, maar ja... We hebben ons best gedaan, maar deze situatie helaas niet kunnen voorkomen. Iets met de draaicirkels van bussen op een parkeerplaats.

Hopelijk volgend jaar betere berichten voor het bezoeken van Roda - Ajax. En laten we voor nu hopen op drie belangrijke punten met het oog op de titelrace.

Supporters die per SV Ajax-bus reizen, hebben een mailtje van ons ontvangen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >