Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Roda JC-uit

We hebben er een paar maanden op moeten wachten, maar eind januari mogen we toch echt het bezoekersvak weer vullen bij een uitwedstrijd! We hebben het hier over het uitduel met Roda JC, dat 31 januari wordt gespeeld. De kaartverkoop start woensdag.

12 januari 2016 - 13:39
UsershyraDesktopajax_dataimages4ec0147c9c57c180f3e586a7cdb61f09_normal
Grote kans dat het uitvak ondanks al het gedoe weer vol zit. © De Brouwer

Zoals je wellicht hebt meegekregen, is er een heleboel gedoe geweest over het afreizen richting Kerkrade. Volgens de gemeente is er geen ruimte op het parkeerterrein. De Supportersvereniging Ajax en de Albert Heijn XL zijn van mening dat het prima moet passen.

Afijn, jullie weten dat zulke verhalen nooit een fijne afloop kennen. Dit verhaal evenmin. Fans van Ajax worden zondag de 31ste waarschijnlijk eerst in Born verwacht om aldaar in de bus te stappen richting het Parkstad Limburg Stadion. Als het beter uitkomt, vertrekken er SV Ajax-bussen vanuit Almere, Amsterdam, Den Bosch en Leiden. De aftrap staat gepland om 12.30 uur, waardoor we met z'n allen vroeg uit de veren moeten.

Een kaartje wordt er door de verplichte buscombi ook niet goedkoper op. We praten over 33,31 euro per stuk. Dat is zo'n elf euro duurder ten opzichte van twee jaar geleden. Ajacieden met voorrang op hun uitkaart kunnen woensdag vanaf 10.00 uur een kaartje kopen, 'gewone' uitkaarthouders zijn zaterdag de 16e aan de beurt.

Er zijn in totaal 1000 kaarten beschikbaar en de ervaring leert SV Ajax-uitkaarthouders ook nog wel eens in de gelegenheid komen om deze uitwedstrijd mee te pakken. SV Ajax-leden doen er daarom verstandig aan woensdag 20 januari, rond de klok van 10.00 uur, in de startblokken te staan.

Oh ja, let op: de wedstrijd wordt pas zichtbaar in de ticketshop als je daadwerkelijk aan de beurt bent om een kaartje te kopen.

Klik hier voor het uitgebreide verkoopschema.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >