Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop klassieker voor leden SV Ajax

De kaartverkoop voor Ajax - Feyenoord is in volle gang, maar hier volgt een belangrijk bericht voor leden van de Supportersvereniging Ajax. De verkoop voor onze leden start woensdag om 10.00 uur en we hebben wat praktische informatie. Ten eerste, er zijn nog voldoende kaarten beschikbaar.

12 januari 2016 - 18:57
UsershyraDesktopajax_dataimagese969bf6dc6976b9b3b2facd93f88775d_normal
Er is altijd veel animo voor de kaartverkoop rond Ajax - Feyenoord. © De Brouwer

Er ontstond maandag flink wat commotie omdat seizoenkaarthouders dit keer het recht hebben om een tweede kaartje te kopen voor de klassieker, die zondag 7 februari wordt gespeeld. De aftrap is om 12.30 uur. Afijn, tot zo ver de voorbeschouwende bespiegelingen. Weet trouwens dat wij er als SV Ajax altijd scherp op zijn en blijven dat onze leden voorrang krijgen bij de kaartverkoop.

Op het moment van schrijven – dinsdag rond de klok van 20.00 uur – zijn er voor leden van SV Ajax ongeveer 11.000 kaarten beschikbaar. Je kunt per persoonlijke barcode een kaartje kopen. De goedkoopst beschikbare kaart kost 31,50 euro en deze prijs loopt daarna langzaam op. We hebben een beetje rondgekeken en zien nog volop kaartjes voor ongeveer vier tientjes.

Check bijvoorbeeld vak 416. Let op: de plattegrond is scrollbaar, er zijn rechts in beeld nog meer stoelen. Vak 416 is grijs aangemerkt op het nieuwe platform voor kaartverkoop omdat dit het uitvak betreft, maar zijn ook bij deze klassieker zijn geen Feyenoordfans welkom. Dat vinden we zeer vervelend, maar wellicht kun jij er dit keer je voordeel mee doen.

Voor leden jonger dan 13 jaar of ouder dan 65 jaar kun je voor een heleboel vakken trouwens 50 procent korting selecteren. Dit is nieuw en juichen we zeer toe! Het is fijn als het laagdrempelig is om Ajaxwedstrijden te bezoeken, zeker voor de jongste fans. Dat zijn toch de fanatieke, trouwe supporters van morgen en overmorgen.

De kaartverkoop voor Ajax - Feyenoord wordt woensdag pas om stipt 10.00 uur zichtbaar in de lijst met wedstrijden, maar alleen als je ook bent ingelogd. Wil je kaartjes bestellen? Controleer dan je inloggegevens en log ook daadwerkelijk vast in, zodat je daar woensdag geen problemen mee ervaart.

LET OP: KLIK OP 'INLOGGEN' en dus niet op registreren!

Als het goed is, heb je 4 januari al een e-mail van Ajax ontvangen met instructies. Leden van SV Ajax kregen dinsdag nog een reminder in hun mailbox. Kom je er niet uit? Bel dan woensdag zo snel mogelijk met Ajax Fancare via telefoonnummer 0900 - 232 25 29.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >